Tijdens een bedrijfsbezoek is Tauron een kijkje gaan nemen bij Airogroup. Airogroup is een Nederlandse leverancier die actief is binnen de Tauron Community. Wij waren natuurlijk erg benieuwd of Airogroup samenwerkingen via Tauron is aangegaan en hoe deze samenwerkingen zijn verlopen. Ook gaf Airogroup-medewerker Thom een rondleiding in het bedrijf en kregen wij uitleg over hun productieproces.

Wat produceert Airogroup?

Thom: “Airogroup ontwikkelt en produceert natuurlijke formules. Dit is behoorlijk divers. Denk bijvoorbeeld aan kettingoliën, handgels, keukenreinigers, luchtverfrissers, glasreinigers, autofoams en autoshampoos.”

Waarom heeft Airogroup zich aangemeld bij Tauron? En zijn jullie samenwerkingen aangegaan met andere leden?

“Wij produceren en ontwikkelen onze producten in Nederland. Het is daarom erg interessant voor ons om gelinkt te worden aan (e-commerce) ondernemers die op zoek zijn naar een Nederlandse producent. Via Tauron zijn wij al een aantal samenwerkingen aangegaan. Zo ook met een ondernemer die handelt in auto-accessoires. Hiervoor hebben wij een plantaardige autoshampoo en autofoam ontwikkeld. Hieraan heeft het auto-accessoiresbedrijf een eigen private-label gekoppeld. Deze samenwerking is ons heel goed bevallen. Van productontwikkeling tot aan afname ging dit geheel vlekkeloos”, aldus Thom.

Hoe verloopt jullie productieproces?

Thom: “Dat begint bij het hart van ons bedrijf: het laboratorium. Hier begint de productontwikkeling van allerlei plantaardige producten. In het laboratorium doen wij onder meer onderzoek naar de substantie, geur, dikte en effectiviteit van het product. Na het testen wordt het product samen met kleur- en geurstoffen in een 1000 liter vat gemengd. Vervolgens wordt het vat aangesloten aan de productielijn en afgevuld in flesjes. Daarna wordt het product in een doos verpakt en is het klaar voor verzending.”

Meer informatie over Airogroup

Wij vonden het erg leuk om te zien wat er allemaal mogelijk is bij Airogroup. Wil jij graag meer weten over deze leverancier? Neem dan gerust contact met ons op. Dan geven wij jou meer informatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.