Tauron bestaat inmiddels een jaar. In dat jaar zijn er mooie samenwerkingen tot stand gekomen tussen e-commerce ondernemers en Nederlandse en Europese leveranciers. Daarnaast hebben wij veel geleerd en ontdekt waar onze leden behoefte aan hebben. Op basis van deze behoeften hebben wij mooie plannen gemaakt die wij gaan uitvoeren in 2022. Daar willen wij jullie graag meer over vertellen. In deze blog gaan wij het daarom hebben over de belangrijkste updates die op de planning staan voor 2022.

Software die producten automatisch importeert in jouw webshop

Wij hebben gemerkt dat er veel vraag is naar onze dienst: het verbinden van e-commerce ondernemers aan Nederlandse en Europese productleveranciers en maakbedrijven. Om dit verder op te kunnen schalen en de samenwerkingen tussen leden te vergemakkelijken, is het belangrijk dat wij softwarematig een stap maken. De software gaat een koppeling betreffen die ervoor gaat zorgen dat e-commerce leden met één klik producten aan hun webshop kunnen toevoegen. Of je nou gebruik maakt van Shopify, Magento of WooCommerce, onze software zal straks geschikt zijn voor jouw webshop. De producten worden direct met de juiste teksten, foto’s en prijzen geïmporteerd in de webshop. Hierdoor kunnen e-commerce ondernemers veel sneller en eenvoudiger producten testen en onderzoeken wat wel en niet werkt.

Eigen dashboard

In de software integreren wij een eigen dashboard. Op dit dashboard kun je in één oogopslag zien hoeveel producten je hebt verkocht, wat de inkoopprijs is geweest en hoeveel het jou heeft opgeleverd.

Introductie software

Wij hopen deze software in het tweede kwartaal van 2022 aan Nederlandse maakbedrijven te kunnen introduceren.

Fabrikanten vinden die producten op maat maken

Naast kant-en-klare producten hebben wij ook leveranciers die producten op maat maken. Het vinden van deze leveranciers willen wij eenvoudiger maken. Dit willen wij realiseren door een tool te ontwikkelen die fabrikanten filtert. Deze tool gaat dus, op basis van het soort product dat je op maat wilt laten maken, op zoek naar fabrikanten die voor jou geschikt zijn. Hierdoor kun je nog makkelijker in contact komen met onze maakbedrijven.

Persoonlijk contact

Bovenstaande automatiseringen zorgen er niet voor dat je geen hulp meer van ons krijgt. Wij blijven voor jou klaarstaan en zullen jou ook persoonlijk blijven helpen bij het vinden van de juiste leverancier. Met deze automatiseringen willen wij er alleen voor zorgen dat Tauron zo gebruiksvriendelijk mogelijk wordt gemaakt voor onze leden.

Maandelijkse lidmaatschappen

Het afgelopen jaar hebben wij opgemerkt dat de jaarlijkse lidmaatschappen voor sommigen een drempel is. Daarom willen wij naast de jaarlijkse lidmaatschappen (die voordeliger zijn) ook een maandelijks opzegbaar pakket aanbieden. Bij een maandelijkse lidmaatschap heb je toegang tot onze Nederlandse en Europese leveranciers. Echter zullen onze diensten in het maandpakket beperkter zijn dan in het jaarpakket. Zo zal er bijvoorbeeld geen coaching aangeboden worden.

Online gooien van alle updates

Wij zijn al druk bezig met het realiseren van bovenstaande ontwikkelingen en hopen alles zo snel mogelijk online te kunnen gooien. De eerste stap was om deze ontwikkelingen met jullie te delen en transparant te zijn in de stappen die wij nemen met Tauron. Mochten er vragen zijn met betrekking tot deze updates dan horen wij dat graag. Wij houden jullie op de hoogte!