Alle mogelijkheden van Tauron

Bij Tauron heb je een tal aan mogelijkheden om jouw webshop naar een hoger level te tillen. Zo kun je binnen Tauron een private label beginnen, een product ontwikkelen, producten uit de Tauron Marketplace verkopen en in contact komen met Nederlandse en Europese leveranciers.

Nederlandse en Europese webshop leveranciers

Ben jij op zoek naar Nederlandse of Europese productleveranciers? Of zoek je een specifieke productleverancier die open staat voor het produceren van op maat gemaakte, private label of Print-on-Demand producten? Dan kan de Tauron Community jou hierin een uitkomst bieden. Binnen het Tauron platform kun je eenvoudig in contact komen met Nederlandse en Europese productleveranciers die op maat gemaakte, private label en Print-on-Demand producten kunnen produceren. Bovendien staan de meeste leveranciers open voor dropshipping waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken om het voorraadbeheer. Mocht je hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste leverancier, dan kun je gebruik maken van de gratis online coaching van Tauron. Wij gaan dan samen met jou op zoek naar een leverancier die bij jou past.

Leverancier vinden in jouw branche

Binnen Tauron hebben wij alle leveranciers onderverdeeld in categorieën zodat je makkelijk een leverancier kan vinden in jouw branche. Een aantal voorbeelden van categorieën zijn:

  • wonen, slapen en keuken
  • kantoor
  • speelgoed en hobby
  • sport en beweging
  • buiten en tuin
  • persoonlijke verzorging
  • mode en kleding

Ben jij benieuwd welke soorten leveranciers er bij Tauron zijn aangesloten? Vraag dan onze lijst aan via de homepagina.

De Tauron Marketplace

Een andere manier om in contact te komen met onze leveranciers is door gebruik te maken van de Tauron Marketplace. In het Tauron platform kun je via de Marketplace ready for delivery producten vinden die leveranciers aan e-commerce ondernemers aanbieden. Zodra je een product hebt gevonden die je wilt verkopen, kun je via de productpagina contact opnemen met de leverancier. Op die manier kun je heel eenvoudig in contact komen met Nederlandse of Europese productleveranciers.

White label of private label product

Via de Marketplace kun je als e-commerce ondernemer op zoek gaan naar white label producten. Echter staan veel van onze leveranciers ervoor open om (duurzame) private label producten te produceren. Hierdoor kun je als webshop eigenaar inspelen op gaten in de markt en jouw eigen brand beginnen. Dit kan zorgen voor meer naamsbekendheid en minder concurrentie. Meer informatie over private label producten vind je in onze blog: “de voordelen van een private label”.

Product ontwikkelen

In het Tauron platform kun je groepen aanmaken waarin je met iedereen kunt sparren die aan de groep is toegevoegd. Hierdoor kun je makkelijk ideeën, meningen en tips uitwisselen. Zo kun je bijvoorbeeld productontwikkelaars, e-commerce ondernemers en leveranciers aan de groep toevoegen om vervolgens samen een product te ontwikkelen. Doordat onze leveranciers uit Nederland of Europa komen kun je gemakkelijk bij hun langsgaan om de kwaliteit en productontwikkeling in de gaten te houden. In onze blog: “de voordelen van Nederlandse dropship leveranciersvind je meer informatie over het samenwerken met Nederlandse leveranciers.

Meerdere leden hebben via Tauron al een product ontwikkeld. Ben jij benieuwd naar hun ervaring? Lees hun verhalen op de ervaringen pagina.

Wil jij een product ontwikkelen? Lees dan vooral onze blogs:

Kom via Tauron in contact met e-commerce ondernemers, productontwikkelaars en product owners

Naast Nederlandse en Europese leveranciers kun je binnen Tauron ook op zoek gaan naar e-commerce ondernemers, productontwikkelaars en product owners. Zij kunnen jou bijvoorbeeld helpen met vragen over: productontwikkeling, dropshipping, private label producten, branding, online ondernemen en nog veel meer!

In 2022 biedt Tauron nog meer mogelijkheden

In 2022 gaat Tauron zijn diensten verder uitbreiden. Zo gaan wij een software pakket aanbieden waar je producten van onze leveranciers automatisch in jouw webshop kunt importeren. Daarbij krijg je ook een eigen dashboard waar je de resultaten van je productverkoop kunt inzien. Daarnaast bieden wij een tool aan waarbij je, op basis van het soort product dat je op maat wilt laten maken, een lijst met bijpassende leveranciers te zien krijgt. Bovendien gaan wij maandelijkse lidmaatschappen aanbieden. Meer informatie over deze updates vind je op: “Ontwikkelingen van Tauron in 2022“.

Vragen?

Heb je nog vragen? Bekijk onze “veelgestelde vragen” of stuur ons een berichtje via de chat, social media of de contactpagina. Wij helpen jou graag verder.