Laurens de Raad (23 jaar) en Django de Vreng (22 jaar) zijn beide al een aantal jaren actief als e-commerce ondernemers. Zij zijn vorig jaar samen een bedrijf gestart, genaamd Ovvis. Ovvis werkt samen met diverse leveranciers in het binnen- en buitenland. Voor een exclusief product zijn zij op zoek gegaan naar een Nederlandse leverancier die dit kon ontwerpen en maken. Via Tauron zijn zij in contact gekomen met deze leverancier.

Hoe Ovvis is begonnen

Laurens en Django zijn begonnen als platformverkopers. Via bol.com verkochten zij producten. Langzaamaan werd het hun duidelijk welke producten goed verkoopbaar zijn. “Wij hebben er toen voor gekozen om een eigen merk te beginnen en onze website, Ovvis.nl, op te bouwen. Sindsdien is het bedrijf flink aan het groeien,” aldus Laurens.

Aangemeld bij Tauron

Laurens volgde Bakschik, medeoprichter van Tauron, al een tijdje op social media. Laurens: “Ik zag hem in zijn Instagram stories praten over het idee om e-commerce ondernemers te koppelen aan de Nederlandse maakindustrie. Dat vond ik uiteraard erg interessant. Toen de lancering van Tauron via zijn stories werd aangekondigd, heb ik dit doorgestuurd naar Django. Wij hebben ons toen direct aangemeld.’’
Django: “Binnen de Tauron Community kun je makkelijk in contact komen met elkaar. Zo hebben wij via het platform een Nederlandse leverancier gevonden waar wij erg blij mee zijn. Hij heeft ons geholpen een specifiek product op de markt te brengen. Met dit product hebben wij een exclusief aanbod kunnen creëren op de markt.’’

Samenwerken met Nederlandse leveranciers

Laurens en Django: “Wanneer wij een bestelling binnen krijgen, sturen wij dit door naar de leverancier. Die maakt het product en stuurt het op naar de klant. Dit maakt het dropship-proces voor ons erg makkelijk. Dat is ook één van de redenen dat wij met Nederlandse leveranciers samenwerken. Daarnaast is de onderlinge communicatie veel beter dan bij Chinese leveranciers. Nederlandse leveranciers lossen problemen namelijk veel sneller op. Ook is de kwaliteit van het product hoger, waardoor je garantie kunt waarborgen richting jouw klant toe. Bovendien is het aanbod groter en hoeven wij niet in één keer voor tien duizenden euro’s producten in te kopen uit China. Dat is voordeliger voor onze portemonnee. Tot slot stimuleer je natuurlijk de Nederlandse economie en help je Nederlandse fabrikanten. Dat vinden wij heel mooi en wij denken dat klanten dat ook kunnen waarderen.”

Ovvis: “Tauron is een echte aanrader!’’

Laurens en Django: “Tauron is een echte aanrader! Voor de investering die je maakt om lid te worden hoef je maar één waardevolle contactpersoon te vinden en je hebt het geld al 10 keer terug verdiend.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.